Antena Căutare

Vine iarna! RADET incepe verificarea instalatiilor termice in Bucuresti

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a anuntat ca, in perioada 24 septembrie - 10 octombrie, va face probe si va verifica reteaua de termoficare, in vederea alimentarii cu energie termica in noul sezon rece.

In timpul acestor probe, asociatiile de proprietari trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare ale imobilelor sunt in stare de functionare, iar eventualele lucrari sunt finalizate. De asemenea, pentru a fi evitate probleme privind "integritatea instalatiilor de alimentare cu energie termica", personalul regiei va face verificari. Acestia vor prezenta documente pentru accesul la instalatiile de termoficare din subsolul imobilelor, se arata intr-un comunicat RADET.

De asemenea, Regia a anuntat ca, potrivit reglementarilor legale, debransarea proprietarilor de la instalatia de termoficare nu se poate face in timpul sezonului de incalzire.

Victor Ponta i-a cerut ministrului economiei sa se implice direct in privatizarea Oltchim... Jaf la secunda in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x