Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Vinerea Mare, una neagră într-o comunitate din România! Nouă tineri au murit într-un mod înfiorător!

Vinerea Mare e neagră pentru o întreagă comunitate din Neamţ. De-acolo erau cele nouă suflete pierdute în accidentul de noaptea trecută. Închişi într-o dubă de marfă, fără geamuri, pe banchete improvizate, au murit fără nicio şansă de salvare.

Nouă trupuri sunt scoase, rând pe rând, din apele îngheţate ale râului Bistriţa. Sunt scene care-i şochează chiar şi pe salvatori. Două ore s-au chinuit să scoată din apa adâncă de 7 metri duba în care erau înghesuiţi oamenii.

Era ora 1 dimineaţa când autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Muncitorii se întorceau de la Arad şi se îndreptau spre casă. Veneau la familii, de Paşte. În spatele lor, într-un alt microbuz, erau şi alţi colegi. Ei au fost cei care au sunat la 112. Au văzut cu ochii lor cum duba intră pe contrasens, rupe parapeţii şi sare de pe pod, direct în râu. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum de la roata din stânga ies scântei.

Cel mai tânăr dintre ei avea doar 17 ani. Munceau cu toţii la negru, plantau arbori, pentru a-şi ajuta familiile. Mai aveau doar 20 de kilometri până acasă.

Recomandari