Căutare Live

Astăzi este Ziua Mondială a Zâmbetului. Cum distingi un zâmbet fals de unul adevărat

În fiecare an, în prima vineri din luna octombrie se celebrează Ziua Mondială a Zâmbetului.

Foto: Hepta.ro

În fiecare an, în prima vineri din luna octombrie se celebrează Ziua Mondială a Zâmbetului.

Celebrul smiley face, fața zâmbitoare creată din două puncte și o paranteză "închisă”, a fost creat în 1963 de către artistul Harvey Ball.

Astăzi toată lumea ar trebui să zâmbească și să îi facă pe ceilalți să se simtă bine, doar că zâmbetul ar trebui să vină din suflet.

Tu știi cum să distingi un zâmbet autentic de unul fals?

Neurologul francez Guillaume Duchenne a descoperit că zâmbetul autentic implică atât mușchii aflați în zona gurii, cât și pe cei din zona ochilor. Zâmbetul doar ''din buze'' este prefăcut.

Așa că ai grijă cui zâmbești și cine îți zâmbește.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Schimbări importante la metrou. Apar noi cartele de călătorie: Ce se întâmplă cu prețurile...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri