Antena Căutare

Vintu, bagat in sala de judecata pe usa magistratilor

Parchetul a cerut instantei sesizata sa judece cererea de liberare provizorie a lui Sorin Ovidiu Vintu sa trimita dosarul la Judecatoria Buftea.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si partenerul sau de dosar, Ion Ilie Cezar, ambii arestati pentru santaj la adresa managerului Realitatea Media, Sebastian Ghita, au comparut astazi dimineata in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 5, in incercarea de a-si obtine eliberarea din arestul preventiv.

Cei doi au cerut instantei, prin intermediul avocatilor, sa ii elibereze sub control judiciar. Cazul a primit termen azi la Completul 3, format din judecatoarea Andrei Mihaela Camelia.

Sorin Ovidiu Vintu a fost adus la instanta la ora 8,47, cu o duba a Politiei. Geamurile fumurii si felul in care masina a fost trasa "la scara" l-au ferit pe afacerist de ochiul electronic al presei. Caruciorul, in schimb, s-a aflat in prim plan, in portbagajul cascat pentru a-l scoate.

Vintu si-a facut intrarea in sala de judecata, fix la ora noua, pe unde nici n-ar fi gandit ca ar putea calca vreodata: pe usa de acces a magistratilor.

Motivul: caruciorul in care se afla pe motive de boala este prea lat pentru a putea fi introdus in sala pe usa de acces destinata arestatilor.

Doi politisti in civil si trei jandarmi au purtat caruciorul lui Vintu peste postamentul inaltat pentru masa judecatorului. L-au plasat imediat langa boxa acuzatilor, din care suradea Ion Ilie Cezar. In cele cateva minute cate au trecut pana la venirea magistratului, dupa consultarea cu avocatii, inculpatii "s-au conversat" fie intre ei, fie cu politistii.

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: Intactimages

Insatisfacţia de la job creează probleme în viaţa de cuplu... Subventia pentru incalzire, eliminata la cererea FMI. Facturile, cu 60% mai scumpe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x