Antena Căutare

Vintu: Renunt la milionul de euro daca Boc recunoaste ca declaratiile impotriva mea au fost „figuri de stil”

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca este pregatit sa renunte la daunele pe care i le cere premierului Boc in cazul in care primul-ministru va recunoaste ca declaratiile pe care le-a facut au fost figuri de stil.

"Oamenii politici au dreptul sa se pangareasca intre ei. (...) In ceea ce ma priveste, sunt persoana fizica, nu pot face obiectul unor injurii care sa ramana nesanctionate (...) Mi s-a pus in sarcina faptul as fi organizat o lovitura de stat, o afirmatie extrem de periculoasa", a declarat Sorin Ovidiu Vintu pentru Antena 3.

Voi renunta la orice dauna, daca domnia sa admite faptul ca declaratia a fost o figura de stil", a adaugat omul de afaceri.

Premierul Emil Boc a fost la Tribunalul Bucuresti, unde a participat la un termen intr-un proces cu Sorin Ovidiu Vintu. Omul de afaceri ii cere daune de un milion de euro pentru acuzatiile legate de cazul FNI.

Vintu ii cere premierului daune pentru acuzatiile aduse cu privire la cazul FNI si de o eventuala implicare intr-o lovitura de stat.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! A doua zi de greva foamei pentru un primar din Hunedora... Discursul lui Marthin Luther King, inclus in Grammy Hall of Fame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x