Antena Căutare

VIOLENȚĂ în plină stradă! O tânără din Capitală, bătută și umilită de un bărbat şi o femeie. De la ce a pornit totul. „Am crezut că voi muri”

O tânără din Capitală a fost umilită şi bătută de doi agresori, un bărbat şi o femeie, cărora le-a tăiat calea din greşeală. Atacatorii sunt liberi şi acum, chiar dacă incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

O tânără din Capitală a fost bătută și umilită de doi agresori, un bărbat şi o femeie, cărora le-a tăiat calea din greşeală. Atacatorii sunt liberi şi acum, chiar dacă incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Singura greşeală a tinerei de 21 de ani a fost să taie calea unei maşini. A ignorat incidentul şi a oprit la un magazin fără să ştie că este urmărită de celălalt şofer. Coşmarul a început în momentul în care s-a întors la autoturism.

Deşi atacul a avut loc pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Bucureşti, nimeni nu a intervenit, iar agresorii au apucat să fugă.

O singură cameră video de supraveghere a surprins incidentul, iar imaginile au fost deja ridicate de poliţişti, dar sunt de slabă calitate şi nu se disting nici măcar maşinile parcate în zonă.

Astfel, tânăra a apelat la Facebook, unde a povestit clipele de groază, în speranţa că agresorii ei vor fi găsiţi.

„Mă gândeam doar că o să îmi pierd viaţa”, a spus ea.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a spus Mirela Drugă, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Experţii vorbesc despre un fenomen violent în rândul şoferilor.

„Felul în care noi suntem educaţi în România - să îi protejăm pe cei din prejur, la volan, ca prin minune, dispare. Toţi cei 7 ani de acasă, toată educaţia dispare. Şi mult prea uşor se dă permis de conducere în România. Evaluările psihologice sunt rudimentare”, a spus psihiatrul Gabriel Diaconu.

Ultima campanie a Poliţiei Române împotriva violenţei în trafic a avut loc în anul 2008. Incidentele nu sunt raportate în nicio statistică sau bilanţ, aşa că nu ştie exact câte victime fac şoferii agresivi.

A venit rândul profesorilor aspiranți să aibă emoții! Competiție MARE pentru posturile de titulari! De ce se plâng candi... Vremea extremă din acest an pune în PERICOL producţia de vin! Care sunt cele mai afectate podgorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x