Antena Căutare

UPDATE! Elevul din Voluntari, injunghiat in picior de trei agresori, se afla in afara oricarui pericol!

Atac sangeros la doi pasi de un liceu din Ilfov! Un elev de clasa a IX-a a fost injunghiat in picior dupa o altercatie cu trei indivizi. Victima de 16 ani a fost preluata de ambulanta si dusa la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala.

Victima, un elev al liceului "Nicolae Balcescu", din Voluntari, a fost injunghiata in piciorul stang. Tanarul a fost dus la urgente de catre un martor. Politia a fost sesizata, declansand investigatii cu privire la imprejurarile in care elevul a fost ranit. Adolescentul a avut parte de primul ajutor la o statie medicala din Voluntari, momentan fiind internat la spitalul "Grigore Alexandrescu", din Capitala.

UPDATE 16:00 - Din fericire, tanarul se afla in afara oricarui pericol. La doar o ora dupa ce a ajuns la spital, elevul a fost externat. Taietura a avut o adancime de un centimetru, iar medicii spun ca rana se va vindeca rapid. Copilul se afla acum la sectia de politie, pentru a da primele declaratii. Tot acolo se afla si cei trei agresori.

Adolescentul a spus ca a fost atacat de trei tineri din alta localitate. Se pare ca elevul de clasa a IX-a ar fi fost confundat cu o alta persoana cu care agresorii aveau un conflict.

Stire in curs de actualizare.

Tribunalul Bucuresti judeca primul termen in dosarul FNI. Sorin Ovidiu Vintu, cercetat pentru spalare de bani si instiga... 90 de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand! Video de acum noua decenii!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x