Antena Căutare

Violente la Valcea, la un protest al angajatilor Oltchim

Protestele au degenerat astazi la Combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea! Nemultumiti ca ar putea ajunge in somaj, oamenii l-au impiedicat pe reprezentantul companiei germane care e actionar minoritar la combinat sa patricipe la Adunarea generala a actionarilor.

Angajatii l-au asteptat furiosi pe polonezul care i-ar putea trimite in somaj, reprezentantul actionarului minoritar. Si au facut totul sa-l impiedice sa intre in sala de consiliu, acolo unde urma sa aiba loc Adunarea Generala a Actionarilor.

Lui ii reproseaza protestatarii faptul ca Oltchim nu mai merge bine. Combinatul functioneaza la 40 la suta din capacitate, iar peste o mie de angajati sunt in somaj tehnic. Alti 1.200 de oameni ar urma sa fie trimisi acasa.

Degeaba a incercat polonezul sa intre, doar interventia jandarmilor l-a salvat de furia oamenilor. Pe de alta parte, reprezentantul firmei minoritare spune ca se astepta la un asemenea protest.

Protestatarii isi striga si acum nemultumirile in fata combinatului. Si asteapta o reactie din partea factorilor de decizie.



Foto: Intact Images

Timisoara: Un batran de 81 de ani s-a aruncat de la etajul noua al Spitalului Judetean... VIDEO! UPDATE! Un autocar cu 42 de copii a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x