Antena Căutare

Viorel Cataramă face noi declarații controversate: "O să demonstrez că românii au stat degeabă în case timp de două luni!"

Viorel Cataramă își continuă experiementul care i-a adus deja un dosar penal. Omul de afaceri spune că vrea să demonstreze tuturor că stăm degeaba în case din cauza coronavirusului. Acesta a vrut să se infecteze cu Covid-19 și a mers într-o localitate din Ialomița cu peste 70 de bolnavi.

Din ultimele declarații publice pe care le-a făcut, Cataramă susține că se află în parametri normali și că nu a apelat la supravegherea vreunui medic.

„Sunt anumite elemente care îmi atrag atenția, dar eu cred că deocamdată sunt în parametri normali și nu am de ce mă teme”, a spus Viorel Cataramă, luni, la Antena 3.

Complicațiile coronavirusului pot lăsa supraviețuitorii cu boli pentru tot restul vieții. Medic: COVID-19 este poliomielita zilelor noastre

O scoatem din mormânt pe Regina Maria și o băgăm și pe ea la pușcărie, pentru că a făcut exact ce am făcut eu cu bolnavii de tifos”, a mai spus afaceristul.

Citește și:

„Am născut singură, într-un salon de spital, în plină pandemie. Bebelușul meu a murit înainte să apuc să îl țin în brațe”

Viorel Cataramă: Românii au stat degeaba în casă două luni

Viorel Cataramă susține că nu a apelat la ajutorul niciunul meidc și că este nerăbdător să demonstreze că românii au stat degeaba în case timp de două luni.

„Polițiștii care au venit azi au fost de la Poliția Comunitară, foarte politicoși, foarte civilizați. Am comunicat datele pe care mi le-au cerut, pentru că eu trebuie să raportez situația în care mă aflu.

Nu sunt în contact cu niciun medic, dar vreau să vă spun că dumneavoastră ar trebui să vă bucurați ca experimentul meu o să reușească și o să demonstrez că stăm degeaba în casă și am falimentat România degeaba”, a mai spus Viorel Cataramă.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind măsurile luate în cadrul stării de alertă/ Purtarea măştii, obligatorie în ... Concedii în România, costuri de cazare: zero! Cum ar putea arăta turismul în anul pandemiei de COVID-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x