Viorica Dăncilă, făcută praf pe internet după ce a criticat Guvernul pentru inundațiile care au lovit România: ”Nu ai spus tu cucoană că ați scos țara din noroaie?”

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a criticat Guvernul pentru măsurile luate în urma inundațiilor care au lovit mai multe județe din țară, însă mulți dintre români au ținut să o pună la punct, cerându-i ”să tacă”. 

Viorica Dăncilă, făcută praf pe internet după ce a criticat Guvernul pentru inundațiile care au lovit România: ”Nu ai spus tu cucoană că ați scos țara din noroaie?”

”„Meteorologii” de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile.

Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor.

Un guvern care ține cu românii vine de urgență cu ajutoare și nu stă cu mâinile în sân. Sau cumva sloganul liberal „Prin noi înșine” înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”, a scris ea pe Facebook, iar reacțiile românilor nu au întârziat să apară.

Viorica Dăncilă, despre ancheta DNA în interiorul PSD: Nu cred acest lucru. Ar fi bizar dacă Ciolacu ar ști pe cine vor chema procurorii

”Doamna Dăncilă, noi am tăcut și v-am suportat guvernarea. A venit momentul ca și dumneavoastră să taceți”/ ”Deșteapta lu' tata!”/ ”Acum de ce nu vă duceți să ajutați oamenii la nevoie? V-ar putea ajuta la alegeri. Puneți mâna pe cazma și curățați albiile și șanțurile./ ”Nu ai spus tu cucoană că ați scos țara din noroaie?”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Viorica Dăncilă l-a atacat pe Marcel Ciolacu! Îi cere demisia de la șefia PSD! „Nu merită să îi mai reprezinte pe români”

Zeci de localități din România au fost afectate de inundații

Aversele torenţiale au produs, în ultimele 24 de ore, inundaţii in 90 de localităţi din 19 judeţe, cele mai afectate fiind Alba, Bihor, Caraş-Severin, Harghita, Mureş, Neamţ şi Suceava. Sute de gospodării au fost inundate, o femeie a fost luată de viitură, iar alte persoane au fost evacuate, a anunţat, marţi dimineaţa, IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenta.

Cele 19 judeţe sunt: Arad, Alba, Argeş, Bacau, Bihor, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea).

Din cauza precipitaţiilor abundente, pompierii au acţionat pentru extragerea apei din 171 case, 286 curţi şi 98 beciuri/subsoluri.

Ultimele știri