Antena Căutare

VIRAL. Scene DE TOT RÂSUL la Tecuci! Primarul orașului a vrut să se laude, dar a căzut în penibil. Cum a inaugurat o scară de incendiu cerută de ISU

Primarul orașului Tecuci a căzut în penibil după ce a făcut un adevărat spectacol din inaugurarea unei banale scări de incendiu care a fost construită la o grădiniţă, la cererea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Imaginile de la eveniment au devenit virale pe internet.

Primarul orașului Tecuci, Cătălin Hurdubae, a căzut în penibil după ce a făcut un adevărat spectacol din inaugurarea unei banale scări de incendiu care a fost construită la o grădiniţă, la cererea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Imaginile de la eveniment au devenit virale pe internet.

Edilul, accesorizat cu panglică tricoloră, a inaugurat scara de incendiu cu pâine, sare şi tăiere de panglică.

Tăierea de panglică a fost făcută, însă, la o altă ușă decât cea a ieșirii de urgență, și asta pentru că scara de incendiu se află într-o zonă îngustă a clădirii, unde oficialitățile nu ar fi avut loc.

Scara de incendiu a costat 13.000 de euro, iar ieșirea de urgență nu a fost ideea autorităților, ci a fost cerută de către ISU. Dacă nu ar fi fost făcută, grădinița ar fi rămas fără autorizație și ar fi fost închisă.

Fotografiile de la eveniment au fost publicate pe internet de directoarea grădiniței, care apoi le-a șters, în urma reacțiilor negative pe care le-a primit.

Vestea aşteptată de milioane de români. Se dau BANI de la stat de la 1 decembrie. Vezi dacă te încadrezi!... GHINION! Doi șoferi și-au văzut mașinile distruse de… un copac. Proprietarii intră în RĂZBOI cu autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x