Antena Căutare

"Visele" au fost interzise

De astazi, plantele etnobotanice sunt interzise in Romania. Nu numai pe hartie. Ordonanta de urgenta prin care sunt scoase in afara legii plantele si substantele vandute in magazinele de vise a fost publicata in Monitorul Oficial. Proprietarii trebuie acum sa puna lacatul pe usile magazinelor si in 10 zile trebuie sa distruga marfa pe care o aveau la vanzare. La doua ore de la intrarea in vigoare a Ordonantei de urgenta politia a lansat o razie nationala si a trimis echipaje pentru verificari la toate magazinele din tara. Pana sa fie interzise, produsele comercializate sub forma de tigari sau prafuri au provocat cel putin trei decese si au trimis sute de tineri la spital.
Nici caldura, nici apa calda... Blocati de troiene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x