Antena Căutare

Vizită emoționantă a polițiștilor din Vrancea la trei copii care și-au pierdut mama într-un accident rutier: "Mami nu mai vine niciodată"

"Mama a murit în accident de mașină", au fost cuvintele tatălui spuse celor trei copii, după ce mămica lor a suferit un grav accident rutier. Mami s-a stins și n-a mai venit, de atunci, acasă. Au rămas doar cu tati, iar bărbatul încearcă din răsputeri să țină și locul ei, femeia care îi era soție și pe care o iubea nespus. Înainte de Moș Nicolae, în casa lor a apărut din nou bucuria.

Vizită emoționantă a polițiștilor din Vrancea la trei copii care și-au pierdut mama într-un accident rutier: "Mami nu mai vine niciodată" Galerie
Polițiștii din Vrancea au mers în vizită la o familie nevoioașă | vrancea24.ro

Mai mulți polițiști au mers în vizită la familia din Vrancea, greu încercată de soartă și le-au făcut o bucurie celor mici, mai ales că pe 30 noiembrie, de Sfântul andrei, copiii și-ar serbat și ziua de nume.

"Sâmbătă, 30 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cotești, împreună cu inspectorul de poliție Enache Paula, au vizitat din nou cei trei copii, a căror mamă a decedat în cursul lunii noiembrie 2018, în urma unui accident rutier. Din bonurile donate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea în urma campaniei de donare de sânge din luna octombrie 2019 au fost cumpărate alimente, dulciuri, sucuri și jucării, cu speranţa că darurile oferite le vor aduce un strop de bucurie.

De asemenea, prin bunăvoința unei doamne cofetar din comuna Suraia, copiilor le-a fost oferit și un tort cu ocazia zilei onomastice. Deși nu vor trece niciodată peste durerea pierderii mamei lor, copiii au învățat din nou să zâmbească și au avut de această dată toate motivele să o facă! Polițiștii le-au cântat sărbătoriților ”La mulți ani!”, au povestit, au jucat chiar și câteva jocuri și au plecat astfel cu sufletele încărcate de căldura celor mai frumoase sentimente. Un mic gest al nostru a fost în acea zi TOTUL pentru ei!", se arată în mesajul transmis de IPJ Vrancea.

Vizită emoționantă a polițiștilor din Vrancea la trei copii care și-au pierdut mama într-un accident rutier: "Mami nu mai vine niciodată"

Imaginile au fost preluate și publicate și pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, unde a fost făcută publică povestea familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bolnavii au aflat adevărul! Noul ministru al Sănătății, declarație controversată! „Nu putem aduce medicamente din tot fe... Descinderi la Spitalul Județean Ilfov, unde a fost descoperit medicul fals care lucra de zece ani. Angajații ar fi întoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x