Antena Căutare

(P) Vlad Ciuburciu: „Vrem să eliminăm total E-urile din produsele companiei Vascar”

Aditivii alimentari, cunoscuți și sub denumirea de E-uri, sunt substanțe chimice adăugate diferitelor produse alimentare pentru a le prelungi termenul de valabilitate, pentru a le evidenția culoarea sau pentru a le intensifica gustul.

Vlad Ciuburciu Galerie
Vlad Ciuburciu: „Vrem să eliminăm total E-urile din produsele companiei Vascar” | Vascar

Deși există E-uri inofensive, oamenii de știință avertizează asupra faptului că, atunci când sunt consumați în exces, astfel de aditivi pot dăuna grav sănătății.

Din acest motiv, este recomandată alegerea unor producători care nu utilizează E-uri și care îți pun la dispoziție produse 100% naturale, gustoase și sănătoase. Astfel, există o companie cu tradiție îndelungată în industria cărnii din România, care oferă produse fără aditivi alimentari. Este vorba despre Vascar, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de preparate din carne și conserve din spațiul românesc. Înființată în urmă cu peste 36 de ani, Vascar a purtat inițial denumirea de Industria Cărnii Vaslui.

Vascar este o companie cu capital 100% românesc, al cărei Director General este Vlad Ciuburciu. Pentru Vascar lucrează peste 400 de oameni, fiind unul dintre cei mai mari angajatori regionali. La finalul lui 2020, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de 22.8 milioane de euro reprezentând o creștere de peste 13% față de anul precedent.

Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu, pune accent nu doar pe gustul și savoarea produselor oferite, ci și pe aspectele care garantează o alimentație sănătoasă.

„Grija pentru sănătate și atenția față de produsele pe care le consumăm au crescut foarte mult în ultimii ani în România, ca parte a unei tendințe la nivel global. În hypermarket-uri, produsele sănătoase ocupă spații din ce în ce mai generoase, aceasta fiind o consecință directă a consumului în creștere. Iar acest trend se menține, fie că vorbim despre carne, lactate, fructe sau legume”, a declarat Vlad Ciuburciu.

Gama „Alege natural, fără E-uri”, de la Moldova în Bucate

Multe dintre produsele Vascar nu conțin E-uri, aditivi și conservanți, este vorba de sortimentele din gama „Alege natural, fără E-uri”, de la Moldova în Bucate, cel de-al doilea brand al companiei cu sediul în Vaslui. Legat de lansarea acestei game, Ciuburciu (Vascar) spune că „ideea a venit din dorința de a oferi publicului șansa de a se bucura de produse din carne cu ingrediente 100% naturale și același gust deosebit. Vorbim despre o carne atent selecționată, îmbogățită doar cu condimente naturale.”

În această gamă, sunt incluse diverse preparate, printre care se numără și cârnăciori de casă, cârnați țărănești, burger 100% antricot de vită, mușchi file, ceafă, salam rumenit, salam de vară, dar și mâncăruri la cutie. Românii care vor să se bucure de produsele Vascar le pot achiziționa din lanțuri comerciale precum Carrefour, Auchan, Cora sau Kaufland.

În cadrul companiei Vascar, are loc un proces de eliminare completă a E-urilor și din restul produselor comercializate. „Tot portofoliul nostru de produse trece printr-un proces complex de eliminare a E-urilor, proces pe care îl realizăm treptat. Vrem să oferim consumatorilor produse bune, care să respecte termenul de valabilitate necesar pentru siguranța alimentară, iar pentru acest lucru e nevoie de timp”, explică Ciuburciu.

Noi reguli la Evaluarea Națională 2021. Sorin Cîmpeanu a explicat ce măsuri trebuie să respecte absolvenții de gimnaziu... Rezultate Loto 10 iunie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x