Tragedie pe litoral! Vlad Dediu, liderul studenților din România, a murit! Ce scrisese pe Facebook, cu câteva zile înainte

Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, Vlad Dediu, a fost scos din apele mării în stare gravă, sâmbătă noapte. Vlad Dediu s-a stins din viață câteva ore mai târziu, la spital. Tânărul avea planuri mari pentru viitor.

Tragedie pe litoral! Vlad Dediu, liderul studenților din România, a murit! Ce scrisese pe Facebook, cu câteva zile înainte

Tragedie pe litoral, sâmbătă noapte. Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, a murit, înecat, în nordul stațiunii Mamaia. Tânărul a fost scos din apă înconștient, în stare gravă, și dus de urgență la spital, unde s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor.

Din primele informații, se pare că Dediu ar fi intrat în apă ca să se răcorească. Prietenii cu care plecase la mare pentru a sărbători absolvirea facultății au reușit să îl aducă la mal și au sunat disperați la 112.

Noaptea trecută, după ore în șir petrecute la Terapie Intensivă, Vlad s-a stins din viață, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Vlad Dediu, în vârstă de 22 de ani, abia absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Traficului din cadrul Universității Politehnice din București. Pe 1 iulie, liderul studenților din România a marcat evenimentul pe Facebook, cu următorul mesaj: „De azi, cu ing. în față”.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri