Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tragedie pe litoral! Vlad Dediu, liderul studenților din România, a murit! Ce scrisese pe Facebook, cu câteva zile înainte

Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, Vlad Dediu, a fost scos din apele mării în stare gravă, sâmbătă noapte. Vlad Dediu s-a stins din viață câteva ore mai târziu, la spital. Tânărul avea planuri mari pentru viitor.

Tragedie pe litoral! Vlad Dediu, liderul studenților din România, a murit! Ce scrisese pe Facebook, cu câteva zile înainte

Tragedie pe litoral, sâmbătă noapte. Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, a murit, înecat, în nordul stațiunii Mamaia. Tânărul a fost scos din apă înconștient, în stare gravă, și dus de urgență la spital, unde s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor.

Din primele informații, se pare că Dediu ar fi intrat în apă ca să se răcorească. Prietenii cu care plecase la mare pentru a sărbători absolvirea facultății au reușit să îl aducă la mal și au sunat disperați la 112.

Noaptea trecută, după ore în șir petrecute la Terapie Intensivă, Vlad s-a stins din viață, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Vlad Dediu, în vârstă de 22 de ani, abia absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Traficului din cadrul Universității Politehnice din București. Pe 1 iulie, liderul studenților din România a marcat evenimentul pe Facebook, cu următorul mesaj: „De azi, cu ing. în față”.

Recomandari