Antena Căutare

Vladan, inainte de atac: "Lasa ca va arat eu voua!". Autorul atacului armat a cerut instantei internarea intr-un centru psihiatric

Autorul atacului armat de la salonul de cosmetica din zona Perla din Bucuresti, ar fi amenintat, inainte de a impusca mortal doua persoane, intre care si pe sotia sa, si de a rani alte sase persoane. Potrivit decizei de arestare, Gheorghe Vladan ar fi strigat inaintea atacului: "Lasa ca va arat eu voua!"

Inculpatul a mentionat insa ca, in imbulzeala creata, a luat pistolul din buzunar si nu isi poate explica cum acesta s-a descarcat. Vladan a mai declarat ca a auzit doua impuscaturi si ca nu isi mai aminteste nimic dupa momentul in care a iesit din coafor si a intrat in sediul Transelectrica.


Gheorghe Vladan a cerut instantei, in procesul privind arestarea sa, internarea intr-un centru psihiatric in loc de privarea de libertate solicitata de procurori, el sustinand ca regreta fapta si ca "nu asta a fost intentia lui".

Autorul atacului armat de la un salon de cosmetica din Dorobanti, Gheorghe Vladan, a fost arestat preventiv marti seara, pe o perioada 29 de zile, pentru omor calificat si deosebit de grav si tentativa la aceasta fapta.

Vladan a tras, luni dupa-amiaza, 11 gloante cu un pistol Glock de noua milimetri cu incarcator de 19, ucigand-o pe sotia sa si pe casiera de la coafor si ranind alte sase persoane.

foto: Intact Images

In 2011 au fost inregistrate cele mai multe dosare penale din istorie... Peste 44.000 de locuinte ar putea suferi daune totale in urma unui cutremur de 7,2 pe scara Richter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x