Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Vladimir Beliș, fost director al INML, despre cauza morții Cristinei Țopescu. Ce i-ar fi provocat decesul

Vladimir Beliș, fostul director al Institutului Național de Medicină Legală (INML), a dezvăluit care crede că a fost cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu.

Fostul director al INML a precizat că vom ști cauza morții abia peste câteva săptămâni și că, așa cum se speculează, este posibil ca iubita jurnalistă să fi făcut un infarct miocardic.

„Diagnosticul de infarc nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starerea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (...) Starea de neliniște poate fi una dintre cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a afirmat Vladimir Beliș, fost director al INML, pentru Antena 3.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni. Jurnalista nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro