Antena Căutare

Vom avea o nouă autostradă în România. Ce oraşe va lega şi când încep lucrările

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a declanşat procedurile pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti, lucrările de construcţie urmând să înceapă în 24 de luni, susţine pe blogul personal Dan Şova, actualmente ministru delegat pentru proiecte de infrastructură.


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a declanşat procedurile pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti, lucrările de construcţie urmând să înceapă în 24 de luni, susţine pe blogul personal Dan Şova, actualmente ministru delegat pentru proiecte de infrastructură. El a fost votat de Parlament ca ministru al transporturilor în guvernul Ponta 3, un cabinet care încă nu a depus jurământul.

“(...) Sibiu-Piteşti se face. Nu este în concurenţă în niciun caz cu tronsonul Sibiu-Braşov pentru bunul şi simplul motiv că Sibiu-Piteşti este finanţat din fonduri de coeziune şi Sibiu-Braşov este finanţat din fonduri de dezvoltare regională. Au surse de finanţare diferite, nu se află în competiţie”, potrivit lui Şova. El a precizat că pe 3 martie (luni), CNADNR a demarat procedurile de selecţie a unui consultant care să facă studiul de fezabilitate al acestei autostrăzi, pentru această licitaţie existând o sumă de 28 de milioane de euro pusă la dispoziţie de Comisia Europeană pentru exerciţiul financiar 2007-2013", a scris Dan Șova.

Citește AICI cât vor dura lucrările.

Seminarii gratuite pentru profesorii de limba engleză... Decizie incredibilă, anunţată oficial: "NU va mai fi reabilitat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x