Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vor avea elevii liberă ziua de luni? Alegerile locale ar putea influența programul educațional: "Ne interesează să asigurăm siguranţa copiilor"

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în cazul în care dezinfecţia şcolilor după procesul de vot la alegerile locale nu va fi terminată, ziua de luni va fi liberă pentru elevi.

Vor avea elevii liberă ziua de luni? Alegerile locale ar putea influența programul educațional: "Ne interesează să asigurăm siguranţa copiilor"


"Această procedură de dezinfecţie o facem noi. Acest lucru îl facem o dată sau de două ori pe săptămână. În următoarea perioadă, vom asigura dezinfecţia constantă a fiecărei unităţi de învăţământ. Pentru creşe o vom face zilnic. Exact cum facem pentru şcoli, în general, la fel vom face şi pentru perioada alegerilor.

Pe noi ne interesează să asigurăm siguranţa copiilor în şcoli. (...) Dacă nu vom reuşi să ne organizăm logistic, iar probabilitatea de a ne organiza logististic este mică, pentru că este o activitate intensă, presupune numărarea voturilor, presupune ca ziua de luni să fie zi liberă şi să putem să ne asigurăm că fiecare sală de clasă este dezinfectată", a afirmat Băluţă, la conferinţa de presă susţinută la Şcoala Gimnazială 194.

Covidul a adus românilor botnițe! Farmacia la care măștile medicale se vând ca pentru Ciobăneștii germaniEl a precizat, totodată, că organizatorii procesului de vot din Sectorul 4 se vor asigura că şi alegătorii vor fi protejaţi în contextul epidemiei de COVID-19, urmând să fie făcută dezinfecţie şi înainte de prezenţa acestora la urne.

Recomandari