Antena Căutare

Foto | Vor să interzică informarea nației cu privire la COVID-19. Documentul a fost făcut public "Nu veți mai comunica niciun fel de informații"

Victor Ponta a făcut public un document prin care se cere interzicerea informării publicului referitoare la numărul de teste COVID-19 efectuate, numărul persoanelor depistate pozitiv în urma testeor efectuate, starea de sănătate a pacienților depistați pozitiv cu coronavirus, se arată în document.

Foto | Vor să interzică informarea nației cu privire la COVID-19. Documentul a fost făcut public "Nu veți mai comunica niciun fel de informații" Galerie
Vor să interzică informarea nației cu privire la COVID-19. Documentul a fost făcut public "Nu veți mai comunica niciun fel de informații"

Acesta este documentul postat de Victor Ponta pe pagina lui de Facebook și Instagram

Oamenii au reacționat imediat susținând că o astfel de decizie este strigătoare la cer: "Din banii nostrii traiti. Trebuie sa stim care este starea oamenilor din tara noastra. Sa va fie rusine ,,desteptilor" cine va credeti voi.Retrageti magaria aia de comunicat. Aflam starea tuturor tarilor si nu avem dreptul sa stim ce ii cu tara noastra ? Sau e numai a voastra ? Sa stim si noi."

Foto | Vor să interzică informarea nației cu privire la COVID-19. Documentul a fost făcut public "Nu veți mai comunica niciun fel de informații"

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 367. 59 de cazuri noi. Este ziua cu cele mai multe cazuri confirmate

Să ne strângem și noi morții. Şapte cetăţeni români au decedat în străinătate de COVID-19: șase în Italia şi unu în Franţa

Primarul Devei Florin Oancea şi fiica sa, externaţi după ce s-au vindecat de infecţia cu coronavirus - FOTO... Raed Arafat, reacție după ce oamenii au ieșit la grătare: "Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x