Antena Căutare

Alocațiile pentru copii, înlocuite cu vouchere. Anunțul făcut de Ludovic Orban i-a revoltat pe părinți 

Ludovic Orban a anunțat că vrea să schimbe forma actuală a alocațiilor. Voucherele ar fi, din punctul său de vedere, varianta cea mai potrivită pentru copii.

Premierul desemnat susține că şi alte țări din Uniunea Europeană folosesc acest sistem pentru a se asigura că banii sunt folisiți în interesul copiilor și nu în alte scopuri.

Voucherele vor putea fi folosite doar în anumite magazine și doar pentru anumite produse care le-ar fi de folos părinților în creșterea celor mici. În plus, se ia în calacul și reducerea impozitului pentru părinți, tot ca o formă de sprijin a familiei.

Totuși, acest plan curajos rămâne doar o idee și asta pentru că, până în prezent, nici Ludovic Orban și nici un alt membru al partidului pe care îl conduce nu a venit cu o formă concretă a acestui proiect.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 19. Opt răniț... Adolescenta însărcinată torturată de iubit a ajuns în grija statului. Mama fetei n-a vrut să depună plângere: ”Tot acasă...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x