Antena Căutare

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, eliberate

Un judecator a decis ca vrajitoarele Vanessa si Melissa sa fie cercetate in stare de libertate, respingand propunerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventiva a acestora, scrie agentia Mediafax. Parchetul a anuntat ca face recurs.



Toata ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere.



"Din cercetarile efectuate pana in acest moment procesual, a reiesit faptul ca, in perioada februarie-octombrie 2011, partea vatamata Z.I. (Zavoranu Ioana-n.r.) a fost contactata de o persoana necunoscuta, care s-a recomandat ca fiind vrajitoarea de magie alba "Vanessa" care, sub pretextul efectuarii unui ritual de indepartare a farmecelor si blestemelor ce ar fi fost facute de mama si socrii partii vatamate, a determinat-o pe aceasta sa-i plateasca suma de 3.000 lei"

Marti, politistii au facut 13 perchezitii, fiind vizate sapte persoane - trei femei si patru barbati - din Bucuresti si din Chitila.

Sursa: Jurnalul

Foto: Jurnalul.ro

ANI: Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, si-a acordat ilegal contracte de 200.000 lei... Romania, afundata in ceata: Accidente rutiere si curse aeriene anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x