Antena Căutare

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, trimise in judecata in stare de arest preventiv

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, care au escrocat-o si santajat-o pe Oana Zavoranu, au fost trimise in judecata, in stare de arest preventiv. In acelasi dosar, alte 7 persoane sunt inculpate. Printre cei trimisi in judecata se afla si denuntatorul procurorului Max Balasescu, care e judecat pentru coruptie.

Anchetatorii au stabilit ca vrajitoarele isi atrageau victimele printr-un plan minutios elaborat. Isi faceau reclama excesiva in presa, prezentandu-se drept "vrajitoare'' ori "clarvazatoare'', apoi identificau persoane publice, potente financiar, care erau in conflict cu alte persoane si le promiteau ca prin practicile lor oculte le vor ajuta sa isi rezolve problemele.

Mai intai cereau articole personale de imbracaminte, papusi, piroane , cutite, iconite, miere de albine etc. Sub diferite pretexte ritualul se prelungea apoi, iar inculpatele pretindeau obiecte de valoare si diverse sume de bani din ce in ce mai mari.

Asa a patit si Oana Zavoranu. Aceasta a fost determinata de catre inculpati sa incheie mai multe contracte de vanzare a unor bunuri sau contracte de imprumut cu garantie imobiliara, la un pret subevaluat in raport cu valoarea de piata a acestora.

"Vrajita'' de promisiunile celor doua si crezand ca scapa de probleme cu mama si fostul ei sot, vedeta a pierdut o masina de lux, un apartament si importante sume de bani.

Roxana Lider, cunoscuta ca Vanessa, si Rada Minca, zisa Melissa, sunt acuzate de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si santaj. Alaturi de ele, alte 7 persoane sunt inculpate si trimise in judecata.

Ducu Bertzi a colaborat cu Securitatea. Si-a pus garsoniera la dispozitia ofiterilor... Vremea joi si vineri in tara si in Bucuresti. Temperaturi de pana la 33°C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x