Antena Căutare

Vrancea: 28 de muncitori din Sri Lanka angajaţi la o firmă de confecţii, confirmaţi cu coronavirus

Un număr de 28 de muncitori din Sri Lanka angajaţi la o firmă de confecţii din judeţul Vrancea au fost confirmaţi cu coronavirus.

Potrivit autorităţilor vrâncene, iniţial au fost 7 muncitori confirmaţi, iar miercuri testele au avut rezultate pozitive pentru încă 21 de muncitori infectaţi cu noul coronavirus.

Toţi cei 21 de bolnavi confirmaţi miercuri au fost duşi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Focşani, unde sunt evaluaţi de medici. Din primele date reiese că este vorba de cazuri uşoare şi chiar de persoane asimptomatice.

"Au fost testaţi de către DSP Vrancea. Se pare că nu sunt forme grave, iar dacă se va constatat asta, cei care sunt asimptomatici vor merge într-o staţie de carantinare”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Focşani Gabriel Negoiţă.

Potrivit unor surse locale, muncitorii asimptomatici din Sri Lanka care lucrează în Vrancea ar putea fi carantinaţi în tabăra de la Gălăciuc.

În judeţul Vrancea se înregistrează, potrivit raportărilor Grupului de Comunicare Strategică, 467 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Sursa : news.ro

Oficial: Când intră România în stare de alertă! Amendamanetul votat contrazice Constituția: „Mai faci și astfel de artif... Te poți infecta cu noul coronavirus în apa mării? Virusolog de la Harvard, explicații importante: „Asta se întâmplă în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x