Antena Căutare

Vrancea: Maşină a Poliţiei Galaţi, care transporta o persoană la audieri la Bucureşti, implicată într-un accident rutier

O autospecială aparţinând Poliţiei Judeţene Galaţi, aflată în misiune, a fost implicată, joi dimineaţă, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea. Autospeciala, în care se afla un poliţist şi o persoană care trebuia să fie dusă la audieri la Bucureşti, a intrat într-un cap de pod, fără a rezulta victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Lidia Braşoveanu, accidentul a avut loc, joi dimineaţă, în afara localităţii Slobozia Bradului.
Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şoferul care conducea autospeciala Poliţiei a scăpat maşina de sub control şi a lovit un cap de pod.

În autospeciala Poliţiei Judeţene Galaţi se aflau un poliţist şi o persoană, care era dusă la audieri, în Bucureşti. Transportul era asigurat de Poliţia Tecuci.

Pentru că au rezultat doar pagube materiale, evenimentul este considerat drept o tamponare.

O comisie specială din cadrul IPJ Galaţi va analiza dacă incidentul poate fi catalogat ca accident de muncă.

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest care a arătat că nu consumase alcool.

Sursa : news.ro

Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere... Întâmplare la limita tragediei. Un tren s-a rupt în mers din cauza unei garnituri vechi. Călătorii au suferit atacuri de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x