Antena Căutare

Vrancea: O femeie a ajuns la spital cu ajutorul unui TAB al Armatei

Militarii din Vrancea s-au transformat, aseara, in salvatori, pentru o femeie care avea nevoie nevoie urgenta de ajutor medical. Cum o ambulanta nu putea ajunge in satul izolat intre nameti, a fost trimis un transportor medical pe senile.


O interventie grea chiar si pentru transportatorul pe senile. Dupa ce au pornit catre locuinta bolnavei, militarii s-au intors inapoi la destinatie dupa aproximativ sapte ore.

"Femeia a fost adusa cu TAB-ul pana la Dumbraveni, iar de la Dumbraveni a fost preluata de o Ambulanta si adusa la Spitalul de Urgenta din Focsani", a declarat subprefectul Dragos Mircea.

Femeia a ajuns cu bine la Spitalul de Boli Cronice Dumbraveni, de unde o ambulanta a transportat-o catre Spitalul Judetean Focsani. In cursul zilei de ieri, aceiasi militari au mai intervenit intr-un sat din judetul Vrancea, unde i-au oferit ajutor unei femei de 70 de ani, care suferea probleme cardiace.

In Vrancea sunt inchise patru drumuri nationale si mai multe drumuri judetene. Pe parcursul acestei saptamani, militarii din Garnizoana Focsani au actionat de mai multe ori pentru a ajuta autoritatile la deszapezire.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in sud-estul Romaniei, incepand cu ora 18:00... Avertizare de polei pentru Bucuresti si alte 8 judete, pana la ora 13.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x