Vrei să ai și tu locuința ta și să scapi de chirie? Case ieftine, de la ANAF! Când încep licitațiile și care sunt pașii de urmat

Case ieftine, de la ANAF: nu e doar o utopie, ci o posibilitate viabilă de a avea propria ta locuință! Ca în fiecare lună, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) Bucureşti scoate la licitaţie, printre altele, maşinile unor firme cu probleme financiare și mai multe apartamente, vile și garsoniere confiscate din diferite orașe din țară.

Case ieftine, de la ANAF: nu e doar o utopie, ci o posibilitate viabilă de a avea propria ta locuință! Ca în fiecare lună, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) Bucureşti scoate la licitaţie, printre altele, maşinile unor firme cu probleme financiare și mai multe apartamente, vile și garsoniere confiscate din diferite orașe din țară.

În ceea ce privește locuințele vândute, prețurile încep de la 10.000 de euro pentru o garsonieră și 15.550 de euro pentru un aparament cu două camere.

Un apartament cu două camere din București, Aleea Postăvarul, nr. 4A, bloc GC7, sc. A, ap. 6, etaj 1, sector 3, cu o suprafață utilă de 49,4 mp, semidecomandat, la etajul 1 într-un bloc de 10 etaje construit în perioada 1968-1972, are un preț de pornire la licitație de 244.556 de lei fără TVA.

O garsonieră cu suprafaţa utilă de 21,56 mp, situată în municipiul Sibiu, str. Ștefan cel Mare nr. 147, bl. 2 ap. 510, jud. Sibiu, este scoasă la licitație la preţ de evaluare/de pornire de 46.200 de lei (adică 10.000 de euro).

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al ANAF!

Ultimele știri