Antena Căutare

Vrei să dai mesaj de Paşte şi nu ai inspiraţie sau nu te pricepi? Uite câteva sfaturi ce te pot scoate din încurcătură!

Ca în orice zi de sărbătoare, românii trimit milioane de mesaje pentru a face mici bucurii celor dragi. Totuşi, inspiraţia nu vine întotdeauna.

Ca în orice zi de sărbătoare, românii trimit milioane de mesaje pentru a face mici bucurii celor dragi. Totuşi, inspiraţia nu vine întotdeauna.

Iată câteva sfaturi simple ce te pot scoate din încurcătură. Nu vei da greş dacă urmezi aceşti paşi simpli.

Urări de sănătate și prosperitate

Este potrivit ca de Paște să ne urăm de sănătate și de bine. Paștele simbolizează un nou început, o revenire la viață.

Conștientizează-i pe cei dragi că o dată cu această sărbătoare se pot renaște ca și oameni, își pot schimba viața în mai bine și pot fi mai fericiți. Mesajele și urările de Paște pot fi trimise și sub formă de sfaturi.
Felicitările de Paște

Dacă optezi pentru felicitări ca și mesaj sau urare de Paște ai grijă cum le alegi. Ține cont de culori și imagini pentru că asta o să sară în ochi prima dată. Alege ca nuanțe principale galbenul, verdele sau roșul. Scrie înăuntrul felicitării un citat frumos sau chiar o poezie. Felicitarea o poți înmâna personal alături de flori sau bomboane de ciocolată.

Nu începe urarea cu “fie ca”

Pentru a da o notă de naturalețe mesajelor și urărilor de Paște evită formulări exacte precum “fie ca”. Sună ieftin și lipsit de importanță. În trecut erau apreciate de oameni, însă astăzi sunt de prost gust. Pune-ți amprenta pe un mesaj sau o urare și fă-o din suflet, altfel se va vedea că e doar efectul de turmă.

Citeşte şi restul sfaturilor aici!

Află ce FEMEIE ţi se potriveşte! Horoscopul partenerului IDEAL!... Tradiții și obiceiuri pentru Duminica de Paște! Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x