Antena Căutare

Vrei să lucrezi în Poliţie? Uite ce salarii primesc poliţiştii

Visezi să te angajezi în Poliție? MAI scoate la concurs 2300 de locuri de muncă. Iată ce salarii are un poliţist! 

Visezi să te angajezi în Poliție? MAI scoate la concurs 2300 de locuri de muncă. Iată ce salarii are un poliţist!

La începutul acestui an, cel mai bine plătit poliţist din România avea un salariu net de aproape 9.500 de lei pe lună, mai mare decât al preşedintelui ţării. Totuşi, salariul de la care se porneşte pentru un agent de poliţie era de 1.000 de lei în noiembrie 2013, scrie relitatea.net.

Cel mai mic salariu obţinut de un angajat al Poliţiei Române care are aceeaşi funcţie – de ofiţer cu funcţie cu comandă - este de 2.651 lei, potrivit Ziarului Financiar.

De asemenea, tot în cadrul Poliţiei Române, ofiţerii care au funcţii fără comandă câştigă între 1.100 şi până la maximum 4.700 de lei net pe lună.

Pe locul doi în topul celor mai bine plătiţi angajaţi ai Poliţiei se află cei din categoria funcţionarilor publici, care câştigă până la 4.355 de lei pe lună. Cel mai mare salariu net primit în noiembrie de un agent de poliţie a fost de 3.466 de lei.

60.000 de locuitori şi milioane de turişti anual. Oraşul din Europa în care nu există nicio maşină... Atenție, părinți! Un bebeluş a murit din cauza unei greşeli pe care mulți părinți o fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x