Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vrei să-ți iei mașină nouă în 2018? Statul îți oferă, pe loc, 50.000 de lei dacă îndeplinești aceste condiții

Vești bune pentru românii care vor să-și cumpere o mașină nouă! Persoanele care vor să-și schimbe autoturismul pot primi, în anumite condiții, peste 50.000 de lei pentru acest lucru, începând de anul acesta.

Vești bune pentru românii care vor să-și cumpere o mașină nouă! Persoanele care vor să-și schimbe autoturismul pot primi, în anumite condiții, peste 50.000 de lei pentru acest lucru, începând de anul acesta.

Potrivit site-ului avocatnet.ro, și în 2018, programele “Rabla” și “Rabla Plus” dau posibilitatea persoanelor fizice care vor să-și schimbe mașina să solicite fonduri pentru înlocuirea acesteia. Programul “Rabla” vizează schimbarea mașinilor uzate, adică cu o vechime mai mare de opt ani, cu unele noi, iar prin programul “Rabla Plus” se urmărește încurajarea persoanelor de a achiziționa un autoturism nou electric.

Astfel, mai scrie sursa citată, în funcție de programul pe care vor să-l acceseze, solicitanții pot primi 6.500 de lei pentru înlocuirea mașinii uzate (programul “Rabla”) și până la 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini electrice (programul “Rabla Plus”).

Cei care optează pentru achiziționarea unui autoturism electric pot beneficia de valoarea maximă a finanțării prin programul “Rabla Plus”: 45.000 de lei, cu condiția ca această valoare să nu reprezinte mai mult de 50% din valoarea totală a acestuia.

Pentru achiziția unui autoturism hibrid se pot obține 20.000 de lei.

Interesant este faptul că aceste două programe se pot cumula, astfel încât solicitanții se pot bucura de o finanțare de peste 50.000 de lei.

Recomandari