Antena Căutare

Vreme. Anunțul așteptat de milioane de români. Când vine primăvara. Meteorologii au dezvăluit când se îndreaptă timpul

Primăvara va veni după data de 8 martie, conform accuweather.com. Începând cu această dată, temperaturile vor începe să depăşească 10 grade, ajungând chiar la 17 grade în unele regiuni ale ţării.

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Duminică, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale în prima decadă a lunii martie, iar dimineaţa gerul va persista în regiunile nordice, estice şi centrale. Maximele se vor încadra, în general, între -4 şi 4 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile sud-vestice şi sudice, unde, îndeosebi în prima parte a zilei, temporar, vor fi precipitaţii predominant sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Pe spaţii mici se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Presiunea atmosferica va scãdea la valori mai mici decât cea normalã.

În Bucuresti, se rãceşte, maxima nu va depaşi 0 grade, ba chiar e posibil să coboare la -2 - mult sub media climatologicã specificã perioadei. Cerul va fi mai mult înnorat, iar în prima parte a zilei vor mai fi precipitaţii predominant sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat.

Luni, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între -1 la Suceava și 8 grade la Reşita. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice și sudice, însă doar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare, în sud-vest. Pe arii restrânse va fi polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană și local în sud-vestul și nord-estul teritoriului. În zonele joase de relief, dimineața vor fi condiții de ceață.

În Bucuresti maine, desi temperatura este în creștere, ramanemai rece decât ar fi normal în prima decadă a lunii martie -8…-6 grade dimineata si o maximă de 2...3 grade. Cerul va fi înnorat. Trecător vor fi condiții de ceață.

Marţi, temperaturile se vor apropia de mediile multianuale ale datei în vest, nord, centru și pe litoral, dar in restul tarii se vor situa in continuare sub normal. Maximele vor fi insa pozitive in toata tara -ajung la 8 grade la Conatanta si Resita. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse temporar se vor semnala precipitații. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în sud-vest și în zonele deluroase și predominant sub formă de ploaie în rest. Izolat se va depune polei. Vântul va avea intensificări la munte și local în vest și nord-est. În zonele joase de relief vor fi conditii de ceata. În Bucureşti, marti, temperaturile vor fi în continuare mai coborâte decât normal, chiar dacă față de ziua anterioara vor marca o ușoară creștere. –4…-3 grade dimineata si in jur de 4 grade la amiaza. Cerul va fi noros și temporar va ploua. În primele ore ale zilei, vor fi condiții de polei.

Ajutor de stat pentru ratele la casă. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să primești bani pentru a-ți plăti creditul... E jale. Sute de MII DE ROMÂNI vorfi obligați SĂ PLĂTEASCĂ această taxă. Legea a intrat ÎN VIGOARE!...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x