Antena Căutare

Vreme de primavara in weekend. Maxime de pana la 12°C

Dupa gerul care pana mai zilele trecute a inghetat Romania, meteorologii anunta maxime pozitive la nivel national pentru ultimele trei zile ale acestei saptamani. In acest week-end vom avea temperaturi maxime de pana la 12 grade Celsius, in cursul zilei de sambata.

Temperaturile vor fi chiar mai mari decat normalul perioadei, dar vor fi si precipitatii. De duminica insa vremea incepe sa se raceasca.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile:


Vineri (24 februarie)

Vremea se incalzeste usor in toata tara. Cerul va fi temporar noros in vestul, nordul si centrul tarii si variabil in rest, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie.

In a doua parte a zilei vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare la munte, mixte in Maramures, Transilvania si mai ales sub forma de ploaie local in Banat, Crisana si Moldova. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari indeosebi in sud si sud-est, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade. Dimineata izolat se va semnala ceata.

Si la Bucuresti, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 5 grade.

Sambata (25 februarie)

In tara, in vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi temporar noros si local se vor semnala precipitatii slabe, ziua mai ales sub forma de ploaie si lapovita, iar noaptea, ploaie, lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. In celelalte regiuni cerul va fi variabil si doar cu totul izolat va ploua slab. Vantul va fi moderat, cu intensificari in majoritatea zonelor, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade.

In Bucuresti maxima termica prognozata ajunge la 11 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat

Duminica (26 februarie)

In Bucuresti va fi mai rece decat sambata. Maxima termica va urca pana la 8 grade Celsius, iar cea minima de -3 spre -2 grade. Vantul va sufla slab si moderat.

In tara, vremea va intra intr-un proces de racire ce se va resimti cu precadere in cursul noptii. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii slabe, mixte in vestul, nordul si centrul tarii si pe arii mai restranse in rest. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari indeosebi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -11 si -1 grad.

Vrancea: 17 masini implicate intr-un accident in lant pe E85... Mai multe zone din Capitala raman fara curent electric. Vezi ce cartiere vor fi afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x