Antena Căutare

Vreme frumoasa in weekend, pe tot teritoriul tarii. Vezi prognoza in urmatoarele zile!

Dupa doua zile de vreme inchisa si ploi locale, vremea frumoasa revine, pe tot teritoriul tarii. Astfel ca romanii se pot bucura de un weekend insorit, fie ca vor alege litoralul sau zona muntoasa.

Prognoza meteo pe urmatoarele zile:

Vineri (12 august)

In Bucuresti: Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

In tara: Vremea se va incalzi in toata tara si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin si doar in nordul extrem si la munte vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 29 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

Sambata (13 august)

In Bucuresti: Vremea se va mentine frumoasa, cu cer variabil si vant slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

In tara: Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice in nord-vestul si in centrul tarii si in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe litoral si in delta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Duminica (14 august)

In Bucuresti: Vremea va fi calduroasa, cu o maxima de 31...32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.

In tara: Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si in estul tarii, precum si in zona montana, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai coborate in depresiuni.

100.000 de dolari recompensa celor care pot da relatii in cazul furtului de bijuterii de pe A1... Romanii cer sa fie eutanasiati, din cauza saraciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x