Antena Căutare

Vremea 10 decembrie 2019. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă, dar nu scăpăm de precipitații 

Vremea 10 decembrie 2019. Meteorologii au vești bune întrucât deși e aproape mijlocul lunii decembrie, temperaturile se mențin, în general, pozitive în timpul zilei. Precipitațiile își vor face, însă, simțită prezența în mai multe zone din țără. 

Vremea 10 decembrie 2019. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă, dar nu scăpăm de precipitații 
Vremea 10 decembrie 2019. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă

Conform estimărilor realizate de Administrația Națională de Meteorologie, marți, 10 decembrie 2019, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate mai persistentă în regiunile vestice şi nord-vestice, dar şi în zonele joase din sudul şi din estul ţării, unde local se va semnala şi ceaţă. Va ploua local în Banat, Crişana şi Maramureş, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. La munte se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai mare în nord şi în centru.

Vântul va sufla slab şi moderat, iar valorile termice vor fi, în principal pozitive, întrucât vremea este neobisșnuit de caldă pentru a doua decadă a lunii decembrie. Excepție sunt, însă, zonele joase din Oltenia, Muntenia şi Moldova, unde ziua va fi relativ rece.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi mai ridicate în Dobrogea şi în nordul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 8 grade.

Miercuri, 11 decembrie 2019, însă, vremea va fi închisă în cea mai mare parte a țării. În regiunile sudice și sud estice se vor semnala ploi ori burniță, în timp ce în Carpații Meridionali și în Munții Banatului se vor semnala precipitații mixte, în special seara și noaptea.


Pensionarii din Galați s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la Revelion: "Sunt de la 4 dimineața. Am ve... Explozie la Galați, într-o fostă benzinărie. Patru mașini au fost aruncate în aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x