Antena Căutare

VREMEA 10 februarie. România, sub NINSORI în weekend! Unde va ninge mai mult

VREMEA 10 februarie. România, sub NINSORI în weekend! Meteorologii au anunțat unde va ninge mai mult.

VREMEA 10 februarie. România, sub NINSORI în weekend! Meteorologii au anunțat unde va ninge mai mult.

Prognoza meteo, 10 februarie. Specialiștii ANM au anunțat schimbări majore în ce privește zonele afectate de ninsori. Așadar, dacă în regiunile sudice ne-am bucurat de temperaturi plăcute, în condiții de cer mai mult senin, cu maxime spre 10-12 grade, așa cum se întâmpla și-n Capitală, în restul țării înnorările persistă, în Maramureș, nordul Transilvaniei și al Moldovei continuă ninsorile și temperaturi care vor rămâne chiar ușor negative.

VREMEA se va înrăutăți în acest weekend în partea de SUD a țării. ”În această noapte și mâine, în special, în Câmpia Română o să apară ceață persistentă, asta înseamnă că mâine nu ne mai bucurăm de temperaturi de primăvară ca astăzi, în Capitală nu așteptăm mai mult de 4-5 grade la amiază și un vânt ce va deveni moderat, care sporește senzația de rece. Pentru sudul și sud-estul țării, așteptăm să apară și precipitații începând cu dimineața zilei de duminică, continuând duminică și duminică noapte. De data aceasta vorbim de precipitații predominant sub formă de lapoviță și lapoviță și ninsoare. În județe din sudul, din estul Munteniei, dar și în Dobrogea, cu excepția litoralului, se va depune și strat de zăpadă. Sunt ninsori însoțite și de vânt, în jur de 50 km/h”, a spus Teodora Cumpănașu, la Antena3.

Imagini înfiorătoare. O învățătoare bate doi copii de la clasa ZERO! Ce s-a întâmplat după îngrozitorul eveniment... Iarna revine în forță! Vremea se schimbă radical: Cod galben de ninsori și risc de avalanşe, la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x