Antena Căutare

Vremea 10 iunie. Prognoza meteo anunță caniculă, furtuni și inundații masive

Vremea din 10 iunie se anunță la fel de instabilă. Prognoza meteo aduce temperaturi caniculare în România, dar și furtuni, vijelii, descarcari electrice in Romania.

Vremea din 10 iunie se anunță la fel de instabilă. Prognoza meteo aduce temperaturi caniculare în România, dar și furtuni, vijelii, descărcări electrice în România.

Potrivit vremea.ro, în weekend (și îndeosebi pe parcursul zilei de sâmbătă) vremea va fi foarte caldă, ușor caniculară chiar în sudul țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 27 și 32 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute așteptate în nordul Moldovei duminică, dar și ușor mai ridicate în Luncă Dunării sâmbătă.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuată în majoritatea zonelor țării, pe spații extinse urmând să cadă averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii. La începutul averselor vor apărea și intensificările de vânt care temporar vor putea luă aspect de vijelie. Cantitățile de apa vor fi în general moderate, local urmând să se acumuleze 15-20 de mm, iar izolat până la 30-40 de mm.

Vremea din 10 iunie în Bucuresti

În Capitală, vremea se anunță destul de călduroasă, cu temperaturi ce depășesc 31°C. Minima nopții va fi de 17°C, iar cerul se menține în mare parte senin. Vântul bate moderat pe direcția SSE între 10 şi 15 km/h. Nu va ploua duminică, însă luni sunt așteptate averse.

Prognoza meteo pentru 10 iunie la munte

La munte, cantitatea de apă în urma furtunilor cu fulgere este foarte mare. Maxima zilei este de 25°C, iar minima de 14°C. Cantitatea de apă crește semnificativ până la 7 l/m² și sunt favorizate inundațiile. Ploile vor continua și la începutul săptămânii viitoare.

Vremea 11 iunie. Prognoza meteo aduce furtuni masive. Vin ploi torențiale... ULTIMĂ ORĂ! Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi, grindină şi intensificări ale vântului în 12 judeţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x