Vremea 11 ianuarie în Constanța. Se anunță temperaturi scăzute și precipitații

Vremea 11 Ianuarie. In Constanta, vremea va fi neplacuta, cu temperaturi scazute si precipitatii. Sunt asteptate averse cu vant pe timpul noptii.

Vremea 11 Ianuarie. În Constanța, vremea va fi neplăcută, cu temperaturi scăzute și precipitații. Sunt așteptate averse cu vânt pe timpul nopții.

Cum va fi vremea pe 11 Ianuarie la mare. Astăzi, temperaturile scad în Dobrogea și este posibil să plouă. Se vor înregistra cel mult 6 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei, iar presiunea atmosferică va fi aproape de normalul acestei perioade. Umiditatea va fi crescută, în jur de 87%. Vântul va bate cu o intensitate de 20 km/h, însă valorile vor crește zilele următoare.

Vremea în Constanța se va răci pe parcursul nopții, iar maxima va fi de 4 grade Celsius. În zilele următoare sunt așteptate și temperaturi cu minus.

Vezi cum va fi vremea astăzi, 11 Ianuarie, în București, Timișoara și Craiova.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri