Antena Căutare

Vremea 11 ianuarie în Constanța. Se anunță temperaturi scăzute și precipitații

Vremea 11 Ianuarie. In Constanta, vremea va fi neplacuta, cu temperaturi scazute si precipitatii. Sunt asteptate averse cu vant pe timpul noptii.

Vremea 11 Ianuarie. În Constanța, vremea va fi neplăcută, cu temperaturi scăzute și precipitații. Sunt așteptate averse cu vânt pe timpul nopții.

Cum va fi vremea pe 11 Ianuarie la mare. Astăzi, temperaturile scad în Dobrogea și este posibil să plouă. Se vor înregistra cel mult 6 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei, iar presiunea atmosferică va fi aproape de normalul acestei perioade. Umiditatea va fi crescută, în jur de 87%. Vântul va bate cu o intensitate de 20 km/h, însă valorile vor crește zilele următoare.

Vremea în Constanța se va răci pe parcursul nopții, iar maxima va fi de 4 grade Celsius. În zilele următoare sunt așteptate și temperaturi cu minus.

Vezi cum va fi vremea astăzi, 11 Ianuarie, în București, Timișoara și Craiova.

Ziua în care ninsorile abundente și frigul ajung în România: Capitala, lovită de ger! Meteorologii au făcut anunțul... Un val de aer polar "îngheaţă" România la propriu! Vremea se schimbă radical de astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x