Antena Căutare

Vremea 12 iunie. Prognoza meteo anunță căldură! Temperaturi foarte mari

Vremea din 12 iunie se anunță extrem de călduroasă în toată România. Totodată, prognoza meteo anunță că ploile bat în retragere! 

Vremea 12 iunie. Prognoza meteo anunță căldură! Temperaturi foarte mari
Vremea 12 iunie

Vremea din 12 iunie se anunță extrem de călduroasă în toată România. Totodată, prognoza meteo anunță că ploile bat în retragere!

Potrivi vremea.ro, marți vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a țării, cu excepția nord-vestului, unde pe arii extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii. La începutul averselor vor fi și intensificări ale vântului care temporar pot luă aspect de vijelie. Cantitățile de apa așteptate a se acumula nu vor fi semnificative, însă în Maramureș izolat se vor strânge până la 15-20 de mm.

Spre seară, local își vor face apariția unele furtuni și în Transilvania, Banat și nordul Moldovei. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în vestul extrem și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor situa în general între 26 și 31 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu valori ușor mai ridicate posibile în sudul Transilvaniei și în Banat), 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 27-32 de grade în Moldova.

Vremea 12 iunie în București

Locuitorii Capitalei se vor topi la soare, temperaturile depășind 33°C. MInima nopții va fi de 20°C, cerul se menține în mare parte senin, vântul va fi variabil, pe direcția VSV. Nu sunt prognozate ploi.

Prognoza meteo pentru 12 iunie la munte

Cerul se menține parţial înnorat însă nu va ploua. Maxima zilei atinge 28°C, iar minima de 15°C. Nu scăpăm însă de ploi în această săptămână!

Vezi prognoza meteo pe zile, de luni până duminică

Vezi progoza meteo a săptămânii pe regiuni

Tragedie pe plaja Modern, înainte de festivalul Neversea! Un copil a murit înecat... Tragedie fără margini! Fiica de 19 luni a unui fost sportiv a decedat. Micuța a fost găsită de mama ei în piscină, fără ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x