Antena Căutare

Vremea 14 iunie. Prognza meteo anunță temperaturi caniculare, furtuni cu fulgere

Vremea din 14 iunie se anunță extrem de călduroasă și de capricioasă. Temperaturile mari nu ne părăsesc, la fel nici ploile torențiale și riscul de inundații.

Vremea 14 iunie. Prognza meteo anunță temperaturi caniculare, furtuni cu fulgere
vremea 14 iunie 2018

Vremea din 14 iunie se anunță extrem de călduroasă și de capricioasă. Prognoza meteo ne informează că temperaturile mari nu ne părăsesc, la fel nici ploile torențiale și riscul de inundații.

Potrivit vremea.ro, joi vremea se va menține instabilă în regiunile intracarpatice, unde pe arii extinse va continuă să plouă în averse, care vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Cantitătile de apa vor fi mai însemnate în zonă Carpaților Orientali, unde se vor acumula pană la 20-25 de mm. În restul regiunilor tării unele averse slabe de ploaie vor cădea doar spre seară, în mod izolat.

Vântul va suflă slab, cel mult slab pană la moderat în cea mai mare parte a tării. Maximele termice vor urcă la prânz pană spre 22-27 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 27-31 de grade în Oltenia, 28-33 de grade în Muntenia și Dobrogea și 26-31 de grade în Moldova, cu valori ușor mai scăzute așteptate în extremitatea nordică a regiuni.

Vremea din 14 iunie în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de un cer în mare parte senin, cu maxima zilei de 32°C, iar minima de 18°C. Nu va ploua joi, dar vineri aversele revin în Capitală.

Prognoza meteo din 14 iunie la munte

La munte ploile nu se opresc, sunt așteptate furtuni cu fulgere izolate și cantități mari de apă.

Maxima zilei este de 26°C, iar minima de 14°C. Șanse de ploaie sunt 50%, vântul bate pe direcția SE cu o viteză între 10 şi 15 km/h, iar cantitate precipitații este de 3 l/m².

Veşti rele pentru cei care vor pleca în vacanţă! Ce se va întâmpla cu toate cursele care vor decola de pe aeroportul Hen... Vine potopul! A fost anunţat COD PORTOCALIU de inundaţii. Zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x