Antena Căutare

Vremea 14 mai. Prognoza meteo anunță furtuni cu tunete și fulgere

Vremea din 14 mai nu aduce vești bune. Prognoza meteo anunța ca vremea se strica iar. Incepând de luni ca ploile, vor debuta in forță. În București și la munte sunt așteptate furtuni cu fulgere, ploi masive, cantități de apă mari.

Vremea din 14 mai nu aduce vești bune. Prognoza meteo anunță că vremea se strică iar. După ce ploile au făcut o pauză în weekend, începând cu ziua de luni de săptămâna, vor debuta în forță. În București și la munte sunt așteptate furtuni cu fulgere, ploi masive, cantități de apă mari. Temperaturile sunt în ușoară scădere în toată țara, însă vremea va fi totuși caldă comparativ cu data din calendar.

Potrivit ANM, pe fondul unor mici variaţii ale temperaturii aerului de la o zi la alta, aproape întreg intervalul de prognoză va fi caracterizat de o vreme relativ caldă pentru această perioadă. Astfel, media regională a temperaturilor maxime va fi de 25...27 de grade, cu valori ușor mai scăzute în perioada 12 – 18 mai, când, în medie, sunt prognozate maxime de 23...24 de grade. Temperaturile minime vor înregistra în perioada 7 – 12 mai o medie de 12...15 grade, apoi vor fi uşor mai scăzute, spre medii de 10...11 grade. Instabilitatea atmosferică se va manifesta local, după de 15 mai.

Cum va fi vremea din 14 mai la București

Potrivit vremea.ro, locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi ploioasă și posibile tunete. Temperatura va mai scădea cu un grad față de ziua precedentă: Vor fi maxime de 23°C și minime de 11°C. Vântul este variabil, cantitatea de precipitații va fi de 4 l/m². Peste noapte sunt așteptate furtuni cu fulgere izolate. De marți, ploile însoțite de descărcări electrice vor pune stăpânire pe București.

Prognoza meteo din 14 mai la munte

La munte plouă în nopatea de duminică spre luni, precipitațiile continuâns să cadă și pe parcursul zilei de luni. Tempartura este în scădere: sunt 19°C la amiază, iar noaptea 11°C. Cantatea de apă crește la 4 l/m², iar pe crestele înate sunt așteptate ninsori.

Veste dură pentru mii de elevi și părinți! Ce trebuie să faci pentru o banală ÎNVOIRE a copilului tău!... Omenirea, ÎN ALERTĂ. O pandemie AR PUTEA OMORÎ MILIOANE de oameni. Se va răspândi prin AER!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x