Antena Căutare

Vremea 15 iulie. Prognoza meteo anunță vreme la extreme! Cum va fi duminică

Vremea din 15 iulie se anunță instabilă. Prognoza meteo anunță vreme la extreme, ploi/soare. Temperaturile mai cresc însă cu un grad față de ziua precentă

Vremea 15 iulie. Prognoza meteo anunță vreme la extreme! Cum va fi duminică
vremea 15 iulie

Vremea din 15 iulie se anunță instabilă. Prognoza meteo anunță vreme la extreme, ploi/soare. Temperaturile mai cresc însă cu un grad față de ziua precentă. Cum va fi duminică.

Potrivit vremea.ro, în weekend sudul și sud-vestul țării se vor menține sub un cer variabil spre mai mult senin, în timp ce în restul regiunilor în special după-amiază local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative, doar cu totul izolat urmând să se înregistreze cantități de până la 15-20 de mm.

Din punct de vedere termic Transilvania, Maramureșul și nordul Moldovei vor avea parte de o vreme ușor mai rece în comparație cu normalul climatologic al mijlocului lunii iulie (cu temperaturi maxime de până la 20-25 de grade Celsius), în timp ce restul regiunilor se vor bucură de o vreme normală termic, maximele în cursul după-amiezelor urmând să ajungă până la 27-32 de grade, din nou cele mai ridicate valori fiind așteptate a se înregistra în sudul Olteniei.

Cum va fi prognoza din 15 iulie la București

Potrivit vremea ido, Duminică cerul va fi în mare parte senin la București și nu va ploua pe parcursul zilei. Temperaturile mai cresc cu un grad față de ziua precedentă și ating maxime de 29°C. Minimele vor fi de 16°C. Pe timpul nopții se pornesc furtuni cu fulgere, iar ploile abundente ating 2 l/m². Ploile se ameliorează simțitor săptămâna viitoare.

Cum va fi prognoza meteo din 15 iulie la munte

La munte, prognoza meteo anunță că va ploua intens încă de dimineață. Sunt așteptate furtuni cu fulgere devreme, vântul va sufla moderat, șansele de ploaie sunt de 50%. Temperaturile maxime și minime la munte se încadrează între 29 de grade Celsius și 14°C. Cantitatea de precipitații va fi de 1 l/m. Ploile vor continua și săptămâna viitoare la munte, chiar dacă în cantități mult mai mici.

Șoferul căutat de polițiștii din întreaga țară a fost prins! CINE ESTE bărbatul... Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 15 iulie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x