Antena Căutare

VREMEA 16 februarie. VREMEA se schimbă brusc în toată România

Codul galben de precipitații in extindere, moderate și local insemnate cantitativ iese din vigoare vineri, 16 februarie. 

VREMEA 16 februarie. VREMEA se schimbă brusc în toată România: La ce să ne așteptăm din partea vremii vineri, 16 februarie.

Codul galben de precipitații în extindere, moderate și local însemnate cantitativ iese din vigoare vineri, 16 februarie.

Prognza meteo, România. În cea mai mare parte a ţării, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul mediilor multianuale, exceptând regiunile sudice şi sud-vestice, unde se vor înregistra temperaturi diurne uşor mai ridicate decât cele normale pentru această dată din an, potrivit ANM.

VREMEA, 16 februarie, pe regiuni. În Sud şi Sud-Est vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la -4° C, în Ploieşti şi vor ajunge la 2° C, în Giurgiu. Cerul va fi plin de nori.

Temperaturile de la munte vor fi cuprinse între -3° C şi -1° C, minima fiind atinsă în Râmnicu Vâlcea, iar maxima în Miercurea Ciuc. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vântului va ajunge până la 4 km/h. Afara va fi înnorat.

Citește și: Vremea Paște 2018. Meteorologii a aflat cum va fi vremea în ziua de Paște. Veștile nu sunt bune

În Vest vom avea parte de nori împrăștiați, iar temperaturile vor porni de la -3° C, în Deva şi vor ajunge la 1° C, în Timişoara. Afara va fi înnorat.

În Dobrogea vom avea parte de ploaie ușoară, iar temperaturile vor porni de la 4° C, în Constanţa şi vor ajunge la 4° C, în Constanţa. Cerul va fi plin de nori.

În Sud Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 8 km/h, şi vom avea parte de cer senin. Minima va fi de -7° C, în Craiova, iar maxima va fi de -3° C, în Calafat. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile.

În Centru, vântul va bate cu o viteză de până la 4 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -9° C, în Sibiu, iar maxima va fi de -1° C, în Cluj-Napoca. Cerul va fi plin de nori.

Temperaturile din Nord Est si Est vor fi cuprinse între -1° C şi 3° C, minima fiind atinsă în Bacău, iar maxima în Galaţi. Vom avea parte de ninsoare ușoară. Viteza vântului va ajunge până la 17 km/h. Afara va fi înnorat.

În ce priveşte temperaturile din Nord, maxima zilei se va înregistra în Baia Mare şi va atinge -0° C, iar minima zilei se va înregistra în Suceava, şi va fi de -4° C. Viteza vântului va ajunge până la 5 km/h. Vom avea parte, în special de cer senin. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Citește și: Vremea pe Glob. Ținutul înghețat in care mâncătorii de carne crudă practică amorul ”kunik”

ALOCAŢII 2018. Câţi bani vor primi copiii de la stat şi ce schimbări apar... Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie terifiantă: "Teroriştii au pus gând rău". Clarvăzătoarea care a prezis ince...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x