Antena Căutare

VREMEA 17 februarie. Weekend cu temperaturi anormale în toată România

Weekend cu temperaturi anormale în toată România. Vremea va deveni caldă pe alocuri și rece în anumite regiuni.

VREMEA 17 februarie. Weekend cu temperaturi anormale în toată România. Vremea va deveni caldă pe alocuri și rece în anumite regiuni.

De duminică încolo, își fac apariția precipitațiile, iar temperaturile mai scad. Vom avea parte de ploi, lapoviță și ninsori, la început în zonele de nord ale țării, apoi și în Banat, Crișana și centrul țării, urmând ca ploile să ajungă și în partea de sud.

Prognoza meteo în țară. În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 12 km/h, şi vom avea parte de. Minima va fi de -4° C, în Ploieşti, iar maxima va fi de -0° C, în Slobozia. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Temperaturile de la munte vor fi cuprinse între -7° C şi 0° C, minima fiind atinsă în Braşov, iar maxima în Miercurea Ciuc. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vântului va ajunge până la 4 km/h. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Temperaturile din Vest vor fi cuprinse între -3° C şi 2° C, minima fiind atinsă în Deva, iar maxima în Timişoara. Vom avea parte de cer senin. Viteza vântului va ajunge până la 8 km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Prognoza meteo, 17 februarie. În ce priveşte temperaturile din Dobrogea, maxima zilei se va înregistra în Mangalia, şi va atinge 5° C, iar minima zilei se va înregistra în Tulcea, şi va fi de 1° C. Viteza vântului va ajunge până la 16 km/h. Vom avea parte, în special de ploaie ușoară. Va fi vreme destul de înnorată.

În Sud Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 9 km/h, şi vom avea parte de cer fragmentat. Minima va fi de -3° C, în Calafat, iar maxima va fi de -1° C, în Craiova. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 80%, cu nori.

În Centru vom avea parte de ninsoare ușoară, iar temperaturile vor porni de la -6° C, în Sibiu şi vor ajunge la -1° C, în Cluj-Napoca. Afara va fi înnorat.

În Nord Est si Est, vântul va bate cu o viteză de până la 5 km/h, şi vom avea parte de câțiva nori. Minima va fi de -9° C, în Bacău, iar maxima va fi de -1° C, în Galaţi. Va fi vreme destul de înnorată.

În ce priveşte temperaturile din Nord, maxima zilei se va înregistra în Satu Mare, şi va atinge 0° C, iar minima zilei se va înregistra în Suceava, şi va fi de -8° C. Viteza vântului va ajunge până la 5 km/h. Vom avea parte, în special de ninsoare ușoară. Afara va fi înnorat.

Și-a rupt o mână în fața farmaciei lor și le-a luat banii în instanță: 10.000 de lei a primit un bătrân din Iași... Trei jurnalişti renumiţi, condamnaţi la închisoare pe viaţă! Libertatea de exprimare a presei este aproape inexistentă î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x