Vremea 18 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni puternice, descărcări electrice, inundații

Vremea din 18 iunie se anunță instabilă. Vor cădea cantități mari de apă, prognoza meteo ne informează că nu scăpăm de furtuni, descărcări electrice și inundații nici pentru ziua de luni 18 iunie 2018. 

Vremea din 18 iunie se anunță instabilă. Vor cădea cantități mari de apă, prognoza meteo ne informează că nu scăpăm de furtuni, descărcări electrice și inundații nici pentru ziua de luni 18 iunie 2018.

Potrivit vremea.ro, luni vremea va fi caldă în toată țara, dar în general instabilă în regiunile intracarpatice, unde pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Mai ales la munte se vor acumula cantități de apa de până la 15-25 de mm. Unele averse izolate de ploaie se vor semnala și în restul zonelor țării, însă vor fi slabe cantitativ.

Vântul va suflă slab până la moderat în nord-vest și în nord-est și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în estul Luncii Dunării.

Vremea din 18 iunie în București

Vremea va fi ploioasă luni în Capitală. Prognoza meteo ANM anunță furtuni cu fulgere și cantități mari de apă. Temperaturile maxime mai scad cu un grad la amiază față de ziua precedentă și ajung la 26°C, iar minima va fi de 17°C. Șansele de ploaie sunt extrem de ridicate - 90% pe timpul zilei, iar noaptea 50%. Cantitățile de apă sunt extrem de mari - 7 l/m². De marți, ploile se vor retrage din București, iar canicula le va înlocui cu succes.

Prognoza meteo din 18 iunie la munte

La munte vor cădea ploi sub formă de averse. Furtunile și descărcările electrice vor lua o pauză la începutul săptămânii. Temeparturile maxime ating 24°C, cele minime 14°C. Cantitatea de precipitații strânsă va fi mare - de până la 8 l/m². Ploile vor continua la munte aproximativ toată săptămâna viitoare.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri