VREMEA 19 februarie 2018. Ninsorile și gerul pun stăpânire pe România

Vremea continua procesul de racire pe toata săptămâna viitoare, culminand cu episoade de ger, inclusiv în Capitala

VREMEA 19 februarie 2018. De luni, vremea se răceşte şi mai mult faţă de duminică, iar frigul va persista toată săptămâna. Ninsorile și gerul pun stăpânire pe România.

VREMEA 19 februarie. Meteorologii anunță ninsori în București, dar și în întreaga țară, după ce sâmbătă a fost o zi ca de primăvară. Se întorc ploile, lapoviţa şi chiar ninsorile, iar temperaturile vor scădea considerabil.

Prognoza meteo, luni, 19 februarie. Vremea continuă procesul de răcire pe toata săptămâna viitoare, culminând cu episoade de ger, inclusiv în Capitală.

Temperaturile de luni,19 februarie. Valorile termice se vor menține în jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitații la munte, în regiunile sud-vestice, sudice și izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele de deal și montane și mixte în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 2 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei.

Prognoza meteo, Bucuresti. Vremea se va menține închisă și temporar vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări, în special în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri