Vremea 19 ianuarie. E haos în toată România! Viscolul face ravagii! Avertismentul meteorologilor

Vremea 19 ianuarie. Vremea rea cuprinde toată Romania. Avertismentul meteorologilor

Vremea 19 ianuarie. Vremea rea cuprinde toată România. ANM a anunțat cod portocaliu de viscol și zăpadă.

Vineri, în vestul, nordul şi centrul ţării, înnorările vor persista şi vor cădea precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie, ziua şi predominant ninsori noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade, informează ANM, citată de Mediafax.

Vremea 19 ianuarie. O să mai ningă, dar apare şi soarele din când în când. Vântul va fi mai puternic în zona Carpaţilor Orientalilor, iar temperaturile rămân scăzute. Sâmbătă vor fi ninsori locale în Meridionali şi prin Orientali, vânt nervos pe creşte şi temperaturi de iarnă.

Duminică se face mai frig şi vine un nou val de ninsori, care încep din nord-vest şi se extind treptat şi în restul zonelor montane.

Vremea 19 ianuarie. În București, se aşteaptă vreme primăvăratica, vânt activ şi în jur de 7 grade la amiază. Noaptea vor fi în jur de minus 2 grade.

Sâmbătă, norii se înmulţesc şi o să plouă temporar. Temperatura scade uşor, însă valoarea este peste limitele perioadei.

Duminică se mai răceşte un pic, sunt condiţii de ploaie, dar vremea se anunţă frumoasă, în ansamblu.

Citește și: Vremea pe Glob. Ținutul înghețat in care mâncătorii de carne crudă practică amorul ”kunik”

Vezi prognoza meteo pentru joi, 18 ianuarie, în București, Constanța, Craiova. Timișoara, Cluj-Napoca.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri