Antena Căutare

Vremea 2 mai. Prognoza meteo anunță caniculă

Vremea din 2 mai se anunța extrem de calda in Romania, cu temperaturi peste media perioadei. Prognoza meteo ne surprinde din nou: pe de o parte caldura mare, pe de alta, ploi torențiale și descarcari electrice.

Vremea din 2 mai se anunță extrem de caldă în România, cu temperaturi peste media perioadei. Prognoza meteo ne surprinde din nou: pe de o parte căldură mare, pe de alta, ploi torențiale și descărcări electrice.

Potrivit ANM, miercuri vremea va fi frumoasă în aproape toată țara, doar spre seară în sud-vest urmând să își facă apariția cu totul izolat unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă moderat în sud-vest și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 26 și 31 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 23-28 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, din nou cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra pe litoral.

Cum va fi vremea din 2 mai în București

Caniculă la București. Locuitorii Capitalei se vor bucura de temperaturi maxime de până la 28°C, iar minimele de 12 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt mici, dar vântul va sufla moderat.

Prognoza meteo pentru 2 mai la munte

Și la munte vremea se anunță extrem de frumoasă, cu temperaturi de 26°C, iar minime de 9 grade Celsius. Nu va ploua, iar vântul nu-și va face simțită prezența. Cele mai mici temperaturi se vor resimți pe litoral.

Vești proaste de la meteorologi! Zonele în care a fost emis COD PORTOCALIU de ploi torențiale... Vești proaste despre unul dintre militarii răniţi în Afganistan! A fost transportat de urgență în Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x