Antena Căutare

Vremea 20 mai. Prognoza meteo anunță furtuni, fulgere și grindină

Vremea din 20 mai se anunța extrem de rea. Prognoza meteo aduce  furtuni, fulgere și grindina in Romania. De altfel, sambata, meteorologii ANM au emis cod portocaliu de ploi și vijelii în anumite regiuni și nu este exclus ca astfel de fenomene meteorologie să fie prezente și în ultima zi de weekend. 

Vremea din 20 mai se anunță extrem de rea. Prognoza meteo aduce furtuni, fulgere și grindină în România. De altfel, sâmbătă, meteorologii ANM au emis cod portocaliu de ploi și vijelii în anumite regiuni și nu este exclus ca astfel de fenomene meteorologie să fie prezente și în ultima zi de weekend.

Duminică vremea va intră într-un proces de încălzire ușoară în toată țara, în sudul țării maximele urmând să urce până spre 29-31 de grade Celsius, mai ales pe parcursul zilei de duminică. În vest, centru și în nord temperaturile vor crește de asemenea, însă vor fi mai apropiate de normalul climatologic al perioadei: se vor înregistra temperaturi maxime de 21-26 de grade, cu valori ușor mai ridicate în sud-vest duminică. Aversele de ploaie vor fi slabe și vor mai cădea doar izolat în regiunile intracarpatice și la munte, în restul țării cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin.

Vremea 20 mai în București.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o vreme ploioasă. Sunt așteptate furuni cu fulgere și grindină.Temperaturile se vor încadra între 25°C și 14 grade Celsius. Vântul bate din direcția NE între 10 şi 15 km/h. Vezi cum va fi vremea și în minivacanța de Rusalii.

Prognoza meteo din 20 mai la munte

La munte situația este mai îngrijorătoare. Sunt furtuni cu fulgere și descărcări electrice încă de la primele ore ale dimineții. Izolat, pot exista căderi de grindină. Vântul va fi variabil și va bate din direcția NV. Temperaturile maxime ating 20°C, iar cele minime de 10 grade Celsius. Ploile vor cădea și la mare, așadar, ultima zi de weekend !nu va fi ple placul vostru. De luni, ploile se restrâg, iar soarele își va face apariția semeț!

Vremea se înrăutățește duminică! Ce anunță meteorologii pentru ziua de 20 mai... Vremea rea face ravagii! Meteorologii ANM au emis cod galben și cod portocaliu de vijelii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x