Antena Căutare

Vremea 23 mai. Prognoza meteo anunță prima zi de caniculă în România

Vremea din 23 mai anunta prima zi de canicula in Romania. Miercuri, prognza meteo aduce temperaturi mari in toata țara.

Vremea 23 mai. Prognoza meteo anunță prima zi de caniculă în România
vremea 23 mai. Canicula in Romania

Vremea din 23 mai anunță prima zi de caniculă în România. Miercuri, prognza meteo aduce temperaturi mari în toată țara.

Miercuri în jumătatea estică a țării cerul se va menține mai mult senin, în timp ce în vest îndeosebi în cursul după-amiezii înnorările se vor accentuă și local își vor face apariția aversele de ploaie însoțite de descărcări electrice, insă Vremea.ro estimează că doar la munte cantitățile de apa vor ajunge izolat până la 10-15 mm.

Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în sud-vest, nord-est și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 24-29 de grade Celsius în restul teritoriului.

Vremea din 23 mai în București

Prognoza meteo din 23 mai anunță caniculă în București. Temperaturile cresc cu încă trei grade față de ziua precedentă, atingând maxime de 27°C. Cerul se menține parțial înnorat, vântul bate cu viteză între 10 şi 15 km/h și sunt slabe șanse de precipitații. Minima nopții va fi de 14°C.

Prognoza meteo 23 mai la munte

Și la munte temperaturile cresc, va fi foarte cald. Maximele se încadrează între 24°C și 10%. Potrivit vremea.ro, vântul va sufla moderat pe direcția ESE, șansele de precipitații sunt minime.

Webdesk Agency deschide drumul afacerilor noi în online... Carte cu pumni și picioare! O elevă a fost bătută crunt de una dintre colege: Ce fac ceilalți elevi pe filmare e revoltă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x