Căutare Live

Vremea 25 mai. Prognoza meteo anunță furtună cu fulgere

Vremea din 25 mai aduce un grad ridicat de instabilitate termica. Prognoza mete anunta temperaturi mari, dar și posibilitatea averselor, furtunilor, insotite de grindina.

Vremea 25 mai 2018

Pexels.com

Vremea din 25 mai aduce un grad ridicat de instabilitate termică. Prognoza meteo anunță temperaturi mari, dar și posibilitatea averselor, furtunilor, însoțite de grindină.

Dacă pentru joi, ANM a transmis coduri galbene de ploi și frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici în județul Bihor și județul Caraș - Severin, nici vineri nu ieșim din sfera ploilor și a instabilitatății atmosferice,

Potrivit vremea.ro, vineri, un talveg depresionar va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină pe arii relativ extinse în estul României, unde și cantitățile de apa vor ajunge local până la 10-15 mm, iar izolat până la 25 de mm.

În restul țării ploile se vor semnala doar în mod izolat și vor fi slabe cantitativ. Vântul se va intensifică în estul țării că urmare a creșterii gradientului baric (fapt datorat micii depresiuni din Marea Neagră), în Moldova, Bărăgan și Dobrogea rafalele urmând să ajungă până la 50-60 de km/h, valori maxime prognozate de Vremea.ro mai ales pentru cursul prânzului.

Vremea din 25 mai pentru București

Locuitorii Capitalei se vor bucura de temperaturi mari. Cu toate acestea, cerul se menține paarțial înnorat și există probabilitatea de averse sau de furtună cu fulgere. Maxima zilei: 29°C, iar minima de 18°C. Aflați cum va fi prognoza meteo la București de Rusalii 2018.

Prognoza meteo din 25 mai la munte

La munte este cald, cer în mare parte senin, dar este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere. Maxima zilei: 24°C, iar minima de 12 grade Celsius. Cum va fi vremea la munte în minivacanța de Rusalii.

surse: vremea.ro, meteoromania.ro

sursa harta: vremeaido.ro

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Cand începe si când se termina vacanța de vară 2018...
Ultimele știri